Selvbetjening

Under menupunktet “Selvbetjening” kan du:

  • Bestille tid
  • Forny recepter
  • Skrive til lægerne
  • Læse beskeder fra lægerne

 
 
 
Aftalebogen 

På aftalebogen kan du bestille tid samme dag hos os. Husk at aftalebogen ikke er til at bestille tider hvor du har akut behov for kontakt til os. Hvis det er tilfældet skal du ringe til os i telefontiden.

  aftalebogen.dk

Emailkonsultation

Emailkonsultationen kan benyttes til spørgsmål der ikke haster. Emailkonsultationen er en sikker måde at kommunikere med lægen på, og kan benyttes på alle tider af døgnet på hverdage og når klinikken ikke er ferie/kursuslukket. Alle emails forsøges besvaret i løbet af 5 hverdage.

 emailkonsultation.dk

NB: Husk at henvender du dig vedrørende dit barn eller anden pårørende, skal du altid oprette personen selvstændigt. Således aldrig henvendelser om børn i forældrenes cpr-nummer, børn skal oprettes på lige fod med voksne.

Datalovgivningen stiller strenge krav til identifikation.

Børn under 15 år
Forældre, som ønsker at bestille tid eller emailkonsultation på barns vegne, skal logge ind via eget Nemid. Herefter kan egne børn tilknyttes til forældrens konto og bestillinger udføres.

Bemærk
Forældre kan kun logge ind på vegne af børn under 15 år. Børn over 15 år kan få udstedt deres eget NemID.

Obs!
14-årige, relationen forældre/barn er i mange tilfælde ikke registreret i cpr-registret. Tag direkte kontakt til klinikken.

Nyfødte, der er latenstid på oprettelse i cpr-registret af relationer. Tag direkte kontakt til klinikken.

Receptfornyelse

Her kan du bestille receptfornyelse af din faste medicin, der anvendes dagligt.

 receptfornyelse.dk